4 Ιουλ 2011

Η Ελλάδα πρέπει να ξεπουλήσει τα υπάρχοντά της, όπως συνέβει και στην Ανατολική Γερμανία μετά την πτώση του Τείχους.


4 Ιουλίου 2011.

Greece must sell-off assets East German-style.

Greece must privatise assets on a scale similar to the sell-off of East German companies at the fall of the Berlin Wall to rebuild its finances, the chairman of the Eurogroup of finance ministers said on Sunday.


Πηγή: http://www.telegraph.co.uk/finance/


Άντε να πούμε και καμιά εξυπνάδα τώρα, να περάσει η ώρα.

Η πτώση του Τείχους της Ανατολικής Γερμανίας μήπως ισοδυναμεί με την έκπτωση της Δημοκρατίας στη χώρα που την πρωτοεμπνεύστηκε ;

Μερικά παράγωγα του "sell-off": Ξεπούλημα, ξεπουλάμε, ξεπουληματίες,...

Ευτυχώς όμως που η Ελλάδα είναι Δημοκρατική χώρα που ισχύουν οι Δημοκρατικοί θεσμοί και ο λαός έχει καταλάβει επιτέλους ποιό είναι το συμφέρον του και πως να βοηθήσει την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο που την οδήγησαν όλες οι κακοδιαχειρήσεις των περασμένων δημοκρατικών κυβερνήσεων.

Βλέπουμε με απλό τρόπο τη "σοφία" του Ελληνικού λαού και τα αποτελέσματα των επιλογών του.

Αρωγός στην δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη, με τους ορκισμένους λειτουργούς της που κάνει ό,τι μπορεί για να τιμωρήσει και να κλείσει στη φυλακή όλους εκείνους που εκτίναξαν το ελληνικό δημόσιο χρέος, είτε με κακοδιαχείρηση είτε με άλλες ποινικά κολάσιμες ενέργειες.

Βέβαια δεν έχει μπει κανείς στη φυλακή, ακόμα, γιατί προσπαθούν να βρούνε πολλά σημαντικά στοιχεία και να "δέσουν" τις υποθέσεις, μη τύχει και πάει κανένας αθώος "μέσα" γιατί δεν έχουμε και πολλούς τέτοιους... αλλά είναι να μη γίνει η Αρχή... 

Όλα θ' αλλάξουν γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, οι σύγχρονες καταστάσεις πάνε κόντρα στη Φύση και όταν συμβαίνει αυτό η Φύση ξεκινά διαδικασία εξισορρόπησης της ανωμαλίας.
 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου